top of page
Фото автораДанііл Слізінов

Функціональні можливості GreenHub BA-01 - пристрою керування електрокотлом Vaillant Protherm Скат



Модуль керування BA-01 сумісний із усім модельним рядом електрокотлів Vaillant Protherm Скат потужністю 6-28 кВт. Він розширює функціональні та комунікаційні можливості електрокотлів Vaillant Protherm Скат та дозволяє використовувати їх у системах диспетчеризації електроопалення будівель.

GreenHub BA-01 вже має “на борту”:

  1. Інтерфейс RS-485 з опторозв’язкою та може взаємодіяти з іншим обладнанням за допомогою відкритого протоколу Modbus.

  2. Інтерфейси для підключення двох типів датчиків температури.

  3. Інтерфейс для під’єднання додаткових модулів зв’язку.

Під’єднання додаткових модулів зв’язку, розширює комунікативні можливості та дозволяє реалізувати як дротову так і бездротову систему керування електроопаленням будівлі.

В залежності від комплектації, модуль BA-01 може використовувати для живлення мережу 220v AC чи 5-24v DC.


Двосторонній зв’язок GreenHub BA-01 із електрокотлом Vaillant Protherm Скат

Для двостороннього зв’язку із електрокотлом, модуль BA-01 використовує шину eBus електрокотла та взаємодіє з ним за “рідним закритим протоколом”.

Це дозволяє знімати з електрокотла в режимі онлайн всі параметри його поточної роботи та відправляти на котел команди зміни налаштувань та обмеження на поточну потужність.

Додатково, модуль BA-01 використовує релейний вихід електрокотла Limiter, із двостороннім контролем виконання команд по шині eBus.

Завдяки цьому, можливо реалізувати просунуту логіку роботи системи диспетчеризації електроопалення будівлі та використовувати електрокотли для запобігання перекосу фаз всередині будівлі.

Важливо, що виробник зберігає заводську гарантію на електрокотел Vaillant Protherm при його роботі у складі зовнішніх систем диспетчеризації та балансування електроопалення, використовуючи пристрій керування GreenHub BA-01.


Більш детально про систему диспетчеризації та балансування навантаження від GreenHub можна прочитати тут.

Про те, чому важливо встановлювати електролічильники із можливістю інтеграції до систем диспетчеризації будівель читайте тут.

Про те, чому вигідно впроваджувати комплексну систему диспетчеризації на об’єкті читайте тут.


bottom of page