top of page
Фото автораДанііл Слізінов

Переваги програмного забезпечення GreenHub для диспетчеризації будівель




Програмне забезпечення GreenHub - це просте готове рішення, яке робить процес диспетчеризації будівель легким і зрозумілим та економить Забудовнику час і гроші при впровадженні.


Готове рішення


Програмне забезпечення для диспетчеризації будівель від GreenHub - це готове рішення, яке вже працює. Вам не доведеться щось розробляти чи доробляти - відразу можна користуватися готовим функціоналом.


Система вирішує більшість задач із диспетчеризації будівлі “з коробки” та враховує вимоги ДСТУ-Н Б В.2.5-37:2008 “Настанова з проектування, монтування та експлуатації автоматизованих систем моніторингу та управління будівлями і спорудами”.


Про повний перелік інженерних систем з обов’язковим встановленням систем диспетчеризації в нових та реконструйованих будівлях, читайте тут.


Просте рішення


Інтерфейс системи GreenHub максимально простий та дозволяє почати повноцінну роботу після менш ніж 15 хвилин на ознайомлення. Система не передбачає “програмування” чогось в середині - налаштування та переналаштування може робити будь-яка особа з базовими навичками роботи із комп'ютером.


Регулярна підтримка


Вам не доведеться думати про те, яка компанія буде підтримувати роботу Вашої системи диспетчеризації завтра. Також, Ви не потрапите у пастку, коли підтримувати роботу Вашої системи диспетчеризації може лише одна-єдина компанія, яка її і робила.


Сучасне рішення


Використовуючи сучасне рішення від GreenHub Ви можете бути впевнені, в надійній роботі системи диспетчеризації Вашої будівлі.


SaaS принцип роботи, дозволяє нам регулярно оновлювати систему та додавати нові можливості, спираючись на побажання великого ком'юніті.


Web-інтерфейс та мобільний додаток


Доступ до Вашої системи диспетчеризації, можна отримати із будь-якого місця та пристрою через мережу інтернет.


Web-інтерфейс є більш зручним для повсякденної роботи. В той же час, мобільний додаток обслуговуючої компанії дозволяє Вам отримувати максимально оперативну інформацію, коли Вас немає за робочим столом.


Інтеграція з іншими продуктами


Дані, які накопичує система диспетчеризації, можна інтегрувати із іншими програмними продуктами. Також ви можете надати обмежений доступ на керування своїми інженерними системами.


Найкращим прикладом синергії можливостей, є інтеграція із програмним продуктом DJIN для керування нерухомістю.


Інформація із лічильників відображаються у додатку DJIN для користувачів в режимі онлайн. Також мешканці можуть викликати ліфт чи відкривати двері, взаємодіючи безпосередньо із інженерними системами на об’єкті.


Більш детально про систему диспетчеризації GreenHub можна дізнатися тут.

Про програмне забезпечення DJIN, для цифровізації та автоматизації процесу керування нерухомістю, читайте тут.

bottom of page